Dentalkliniken | Våra kliniker

Oavsett vilken klinik du besöker är din trygghet vår prioritet.


Boka tid för behandling på Bromsplan i Örebro.
BroMSPlan

I Örebro hittar ni vår huvudklinik där vårt professionella tandvårdsteam hjälper dig med din mun- och tandhälsa. Vi erbjuder dig ett brett utbud av behandlingar inom olika tandvårdsområden. Vi sysslar framför allt med allmän tandvård där vi undersöker dina tänder och vid behov utför enklare behandlingar för att åtgärda ett problem. Det kan till exempel vara en rotfyllning eller en lagning på en kariesskadad tand. Har du andra typer av tandproblem ser våra tandläkare över dina tänder och vid behov kan även en av våra tandspecialister ta en titt för att säkerställa en korrekt bedömning.

Våra specialisttandläkare finns även på kliniken på Bromsplan.


Boka tid för behandling på Västerpraktiken i Hallsberg.
Västerpraktiken

Vi finns även på Västerpraktiken i Hallsberg där du precis som på Bromsplan kan få olika behandlingar utförda på dina tänder. Vår erfarna personal hjälper dig med allt från allmän munhälsa till mer komplicerade utförande som till exempel implantat. Då vi är ett av Sveriges ledande företag inom implantatteknik är du garanterad professionella behandlingar som ger ett resultat av hög kvalitet. Vi erbjuder dig alltid konsultation helt gratis innan någon implantatbehandling på börjas!

Vår tandläkare på Västerpraktiken utför även Invisalign, den osynliga tandställningen!


Boka tid för behandling på Hälsohuset i Eskilstuna.
Hälsohuset

Vill du få hjälp av vår kompetenta tandvårdspersonal i Eskilstuna kan du ta kontakt med Hälsohuset som erbjuder ett brett urval av tjänster inom tandvårdens olika områden. Vi rekommenderar alltid våra kunder att besöka tandläkaren på reguljär basis  – det är inte bara befriande för din plånbok utan även ett sätt att förebygga framtida tandproblem. Var det länge sedan du fick dina tänder undersökta av tandläkare är det definitivt läge att boka en tid. Vi hör dessutom till de mest ekonomiska alternativen när det kommer till tandvård och implantatbehandlingar.

Följ oss gärna i sociala medier!