Dentalkliniken | Här kan du läsa om oss

Är det dags att få dina tänder undersökta eller kanske utföra någon behandling? Kontakta oss för att boka tid.


Hos vår erfarna personal är du i trygga händer.
Bred kompetens inom tandvård

Dentalkliniken är ett företag i stark tillväxt och vi har idag tre kliniker – en i Örebro, en i Hallsberg och en i Eskilstuna. Vår personal är inte bara erfaren utan besitter också en stor bredd i sin kunskap, vilket innebär att vi kan utföra behandlingar inom alla tandvårdsområden. Du som kund och patient är alltid i fokus där vi ständigt strävar efter att du ska känna dig välkommen och få den hjälp just du behöver. Den personliga kontakten är viktig när det kommer till ett bra förtroende mellan patienten och behandlaren – därför prioriterar vi alltid din trygghet hos oss.

"Vi är ett av de ledande företagen inom implantatbehandlingar. Detta tack vare en bred kompetens och ett eget modernt tandtekniskt laboratorium."

Med ett helt eget tandtekniskt laboratorium och den senaste utrustning inom tandvård kan vi erbjuda en modern tandklinik med rätt kompetens och optimala resurser. Vårt team idag består av sju tandläkare, tre specialisttandläkare, två tandhygienister samt tio sköterskor. En personalstyrka som på bästa sätt hjälper dig med din munhälsa. Är du i behov av implantat är detta en av våra styrkor som tandvårdsklinik och vi erbjuder helt gratis konsultation. Ett lyckat resultat är viktigt och genom att föra en öppen och nära dialog med våra kunder uppnås detta. Vi informerar dig alltid om våra behandlingar så att du har full förståelse vad ett besök i vår tandläkarstol innebär!

Följ oss gärna i sociala medier!